Logo RVC33 Reeuwijk De Reeuwijk-Dorpers gingen met een handvol invallers kansloos onderuit tegen het Roelofarendveense DOSR. RVC ’33 tobt al een poos met teveel basisspelers die…

langs de kant staan en niet beschikbaar zijn door allerlei redenen. Met al die invallers is RVC vooral aanvallend een kwetsbare ploeg.

Tegen DOSR leverde RVC  nog wel een redelijke eerste  helft af, maar vertrok toch met een 1-0 achterstand richting kleedkamer. Diep in de eerste  helft vergreep Romano Giorgini zich aan een DOSR-aanvaller. Scheidsrechter Mourabit kon niet anders dan naar de strafschopstip wijzen.

Direct in de tweede helft deelde DOSR een tweede tik uit: 2-0. Die dreun kwamen de Reeuwijkers niet meer te boven. Vooral in de tweede helft kwamen de tekortkomingen bij een dolend RVC schrijnend aan het licht.

Aan hard werken weliswaar geen gebrek, maar het leverde helemaal niets op, behalve dan teveel overtredingen. En dat had voor Romano Giorgini gevolgen. Met twee keer geel ruimde hij met rood ook nog het veld.

DOSR bleef gemakkelijk overeind. In de tweede helft maakte Mari Blanken na een blessure weer z’n rentree en dat was dan toch nog een lichtpuntje voor RVC ’33

Foto: André van Egdom
Strijd om de bal. Rens Mathot lijkt er niet meer bij te kunnen
rvc