Logo RVC33 Reeuwijk Het Reeuwijkse RVC’33 voetbalde zondag in Rijpwetering tegen ROAC. Bij rust keek RVC ’33 tegen een forse 2-0 achterstand aan. Toch wist het in de tweede helft de wedstrijd…

een andere wending te geven.

In de rust bracht RVC-trainer Vincent Stolwijk Rens Mathot in het veld voor Erik van Zoest. En al in de eerste minuut na rust leverde dit resultaat op. Rens Mathot torende bij een corner van Sander Sluijs hoog boven iedereen uit en knikte de aansluitingstreffer tegen de touwen: 2-1. Daarna ging RVC verder op jacht naar de gelijkmaker. In de slotfase bezorgde Cees de Jong RVC koppend alsnog de 2-2. Daarvoor trok de scheidsrechter nog een rode kaart voor een aanvaller van ROAC die RVC-keeper Frank van Leeuwen te grazen nam. En werd ook nog een eerdere treffer van Frank Stolwijk ten onrechte wegens hinderlijk buitenspel afgekeurd.

RVC blijft tweede op de ranglijst in 2C. Doordat de Reeuwijkers moeizaam een punt bemachtigden op ROAC, kwam Foreholte door een gelijkspel ook niet dichterbij. Wel raakte het twee punten verder achterop bij koploper Den Hoorn.

Foto: Letty Blanken
Rens Mathot (nr. 13) klimt in de lucht tegen ROAC
11 rvc