Logo RVC33 ReeuwijkRVC ‘33 slaagde er niet in hekkensluiter Delft op de knieën te krijgen. Het duel eindigde voor RVC in een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Zonder het centrale duo Verbeij en Booy kon…

RVC het verschil niet maken. Op het naar uitgeweken kunstgras haalde RVC niet het niveau om Delft te verslaan. RVC-spits Wouter Sluijs was in de eerste helft het dichtst bij een doelpunt, maar de Delft-doelman wist zich op tijd te strekken en de bal achter te tikken. Aan de andere kant bewees RVC-doelman Frank van Leeuwen z’n klasse met een belangrijke redding.

Ook in de tweede helft zat er te weinig pit in de RVC-ploeg. Het lukte niet en dat ging knagen. Delft bleef loeren op de counter en RVC moest hierdoor in positie blijven, maar er was te weinig creativiteit om door de stugge Delft-verdediging te breken. Plots leek Wouter Sluijs dan alsnog zijn doelpunt te pakken te hebben, maar hij werd dubieus teruggefloten voor een overtreding. Het slotoffensief van RVC leek wel te komen, maar er zat te weinig kracht in om het Delft lastig te maken, waardoor de wedstrijd eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel.