Logo RVC33 Reeuwijk De eerste helft liet al zien dat het Reeuwijkse RVC’33 niet in goede doen was. Daarbij kwam ook nog het uitvallen van verdediger Bjorn Verbeij, die met een zware…

knieblessure per brancard van het veld werd gedragen.

Een ook niet bepaald wervelend spelend Zwervers bracht RVC vooral in het laatste kwartier met bange momenten in het Reeuwijkse strafschopgebied behoorlijk in het nauw. Zij konden dan ook het meest ontevreden zijn met de 0-0 die beide ploegen naar de kleedkamer droegen.

In de tweede helft ging het met RVC qua spelpeil verder bergafwaarts. Het was wachten op Zwervers dat ging toeslaan. In de 48e min. gebeurde dit dan ook via Dennis de Haan. Hij tekende niet veel later ook de 0-2 aan. Een rake strafschop in de 66e minuut door Wouter Sluijs, gaf RVC  weer hoop op een ommekeer.

Achter het Reeuwijkse offensief zat nadien weinig regie. Het verzandde in het spelen van de lange bal. Het leverde slechts een enkele grote kopkans op, die niet aan Rens Mathot was besteed. Een 1-2 nederlaag was het gevolg, waardoor RVC al na één jaar weer afdaalt naar de tweede klas.

Foto: Leo Ernst
De teleurstelling druipt eraf bij RVC ’33
rvc