Logo Woerden De laatste competitiewedstrijd van SC Woerden heeft een overwinning voor de thuisploeg opgeleverd. In tropische warmte werd Linschoten met 4-2 verslagen. Zoals wel…

vaker in dit seizoen kwam SC Woerden al snel op achterstand. Niet opletten bij een corner betekende de 0-1. De blauw-witten kwamen daarna beter in de wedstrijd en Kees Jansen knikte de gelijkmaker tegen de touwen.

Linschoten, met ex-SC Woerden trainer Ben Rietveld op de bank, kwam weer op voorsprong, maar Victor Schultz zette nog voor de rust de 2-2 op het scorebord, na een voorzet van Patrick van Zwienen.

In de tweede helft leek SC Woerden de meeste adem te bezitten. De ingevallen jeugdspelers en broers Jeroen én Martijn Plug maakte hun debuut in het eerste elftal. Waar jeugdspeler Jacinto Papilaya al in de basis stond, kwam ook de aanvoerder van het team van JO19-1, Ingmar Rollofs, in het veld en stonden er dus vier jeugdspelers in het veld.

Dat Jeroen Plug een neusje voor doelpunten heeft is intern wel bekend, maar ook nu liet hij dit ook zien. Eerst op aangeven van Nado Gangemi en later op aangeven van Patrick van Zwienen scoorde hij de 3-2 én 4-2.

Foto’s: Anno Visser