Logo SC WoerdenSC Woerden heeft in de eerste wedstrijd na de winterstop op bezoek bij de nummer drie op de ranglijst, VELO uit Wateringen, in een doelpuntrijk duel een mooie overwinning behaald.

De Woerdense bezoekers  kwamen op voorsprong door Hamza Mahdad, maar door een foutje in de opbouw kon de thuisclub profiteren en al snel de stand op 1-1 brengen. Hamza Mahdad schoot echter wederom een voorsprong voor Woerden op het scorebord, maar ook van deze voorsprong kon niet lang worden genoten, een penalty voor VELO zorgde voor de 2-2 ruststand.

Kort na de thee zorgde Antonio Cvetkovic met een afstandsschot voor een hernieuwde voorsprong voor de Blauw-witten van Roy Versluis en naar later bleek het beslissende doelpunt. Dit ging echter nog niet zonder slag of stoot, er gebeurde van alles en nog wat op het veld. Onder meer een rode kaart voor SC Woerden-doelman Lloyd Dielingen, waardoor veldspeler Raoul Pengel een half uur het doel moest verdedigen. Met tien tegen elf spelers moest SC Woerden uiteraard achteruit, maar door een geweldige collectieve inzet en keihard werken van de Woerdenaren, kon de mooie overwinning van 2-3 over de streep worden getrokken.