Logo SC WoerdenNa de onverdiende nederlaag tegen zaterdag-hoofdklasser Argon (2-1) heeft SC Woerden zichzelf tegen het uit de hoofdklasse gedegradeerde LRC Leerdam tekort gedaan. Op het toernooi van…

vv Montfoort werd het een 2-2 gelijkspel. Ten opzichte van het duel met Argon werd de wedstrijd in een te traag tempo afgewerkt. Zowel SC Woerden als LRC wisten weinig te creƫren en het duurde dan ook tot de 30e minuut alvorens er een goal viel. Vlak voor de gang naar de kleedkamer wist Antonio Cvekovic de gelijkmaker te produceren.

Na de rust waren Woerdenaren duidelijk de betere ploeg, maar wisten de Blauw-witten nauwelijks gevaarlijk te worden. In de laatste twintig minuten kreeg Woerden dan eindelijk diverse kansen. Het meest dichtbij was het schot op de lat. In de slotfase leek SC Woerden de wedstrijd dan toch om te zetten in een overwinning. Een snelle aanval betekende een 2-1 voorsprong en leek Mervelinio Olijfveld de winnende treffer te maken. Leek, want kort daarna scoorden de Leerdammers echter met een prachtige vrije trap de onverdiende gelijkmaker.