Logo WoerdenMet een flinke overwinning heeft SC Woerden haar debuut gemaakt in de 4e klasse zaterdag. SPV ’81 uit Polsbroek werd het slachtoffer van vooral een goede eerste helft van de blauw-witten.

Meteen vanaf de aftrap werd de aanval gezocht. Dit resulteerde in meerdere mogelijkheden en was Kees Jansen dichtbij zijn eerste competitietreffer. Uiteindelijk scoorde Jordy Angenent via een mooi binnengeschoten vrije trap de 1-0.

SC Woerden bleef veel sterker dan SPV en na een half uur stond het 3-0 door Kees Jansen (2x), even later gevolgd door een doelpunt van Patrick van Zwienen dat de ruststand op 4-0 bracht.

In de tweede bedrijf was het voor SC Woerden zaak om niet te verslappen. Dit gebeurde in het eerste kwartier zeker niet. Nado Gangemi scoorde twee minuten na de thee de 5-0 en slechts vijf minuten later liet ook Jeffrey Buijt zijn eerste doelpunt van deze competitie op het scorebord zetten.: 6-0.

Daarna zakte de dadendrang van de thuisclub. Er waren nog wel wat kleine kansen en zelfs SPV kwam nog een aantal keer in de buurt van het heiligdom van SC Woerden-doelman Ramon Hoveling, maar doelpunten vielen er niet meer te noteren.