Logo WoerdenDe ene wedstrijd van SC Woerden tegen SPV uit Polsbroek is de andere niet. De eerste competitiewedstrijd in september leverde een gemakkelijke 6-0 thuiszege op, terwijl de return…

van afgelopen zaterdag in een onnodig 1-1 gelijkspel eindigde.

In Polsbroek begon SC Woerden met de van een zware blessure terugkomende Martijn de Lange, maar zonder de geschorste aanvoerder Aimé v.d. Bovenkamp. Ook Kees Jansen was weer van de partij, al was hij nog niet geheel hersteld van een blessure. De bezoekers kwamen halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van Victor Schultz werd door een verdediger van de thuisclub ongewild en ietwat knullig in eigen doel gekopt. SC Woerden was eerste uur lang de betere ploeg, maar daarna ging het mis en kwam de thuisploeg een kwartier voor tijd op 1-1.

Vermeldenswaardig is nog dat de A-junioren Ingmar Rollof en Jeroen Plug als invaller hun competitie-debuut maakten bij de Blauw-Witten.

Dé grote winnaar van dit weekend was Aarlanderveen. Zelf won het de topper bij Rohda ’76, terwijl koploper NSV ’46 bij Siveo verloor. NSV blijft koploper, maar als Aarlanderveners het inhaalduel tegen Sportief winnen, dan staan zij bovenaan.