Logo WoerdenIn een koud en winderig Woerdense Verlaat heeft SC Woerden teleurstellend met 1-1 gelijk gespeeld. Bij en tegen Sportief was er sprake van een gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen…

wisten in de eerste helft echter nauwelijks mogelijkheden te scheppen. Het verbaasde dan ook niemand dat de ruststand een terechte 0-0 was.

Nadat Jan den Harthog in de rust werd vervangen door Patrick van Zwienen ontstond er vanuit Woerden direct meer dreiging. In de eerste 10 minuten na rust leek SC Woerden op voorsprong te komen maar vreemd genoeg kantelde toen de wedstrijd.

Sportief hanteerde lange ballen en ging steviger de duels in. De thuisploeg kreeg kansen en kwam in die fase ook verdiend op een 1-0 voorsprong. De bezoekers waren wat van slag en gingen door wissels wel wat meer druk zetten. Dit resulteerde in de 82e minuut in de gelijkmaker. Van Zwienen schoot een vrije trap op de paal waarna Hamza Hajji in de rebound de 1-1 op het scorebord zette. SC Woerden leek door te drukken, maar een vrije doortocht naar de keeper werd afgevlagd en de arbiter van dienst floot vrijwel zonder toegevoegde tijd de wedstrijd af.