Tegen SCH (met ex-Woerden-spelers Reza Sahertian, Joey van Bemmel en keeper Nick Mansveld) hadden de mannen van SC Woerden weinig geluk. De bezoekers dicteerden bij vlagen de eerste helft en kregen ook kansen, echter zonder doelpunten.

Aan de andere kant was het wel raak: SCH-spits Joey van Bemmel maakte voor de thuisploeg de 1-0. SC Woerden ging op jacht naar een verdiende 1-1 voor rust, maar kreeg die treffer niet. De tweede helft namen de blauw-witten steeds meer de teugels in handen en volgden opnieuw kansen. Met name JO19-speler Papilaja kreeg twee goede mogelijkheden.

Ook de Woerdense corners waren gevaarlijk, maar SCH bleek opnieuw scherper. De 2-0 leverde veel kritiek op van Woerdenzijde omdat de bal mogelijk niet over de doellijn was én doelman Hoveling werd gehinderd in zijn eigen vijf-metergebied.

Maar de scheidsrechter was niet te vermurwen en telde de goal. Door die beslissing brak, vanwege gebrek aan scherpte door de teleurstelling, de weerstand en kreeg SC Woerden daarna nog twee onnodige doelpunten te verwerken.

Het zorgde voor een geflatteerde 4-0 uitslag en zure blikken bij de bezoekers, die met opgeheven hoofd het veld af mochten stappen.