Logo WoerdenDe eerste thuiswedstrijd van de groepsfase om de districtsbeker draaide voor sc Woerden op een terechte 3-5 nederlaag uit tegen het uit de tweede klasse gedegradeerde CVC Reeuwijk.

De ploeg uit Reeuwijk stond na een kwartier al met 0-3 voor. Bij SC Woerden waren de scherpte en concentratie niet aanwezig en een grote nederlaag leek in de maak. De thuisclub kwam echter wat beter in de wedstrijd en wist nog voor de rust tot 1-3 terug te komen. Het was Hamza Hajji die op aangeven van Patrick van Zwienen het net wist te vinden.

In de rust werden er een paar omzettingen gedaan en ging de ploeg op jacht naar de aansluitingstreffer. De Blauw-witten kregen wat mogelijkheden op de 2-3, maar nadat er bij Reeuwijk een bal van de lijn werd gehaald, beslisten de gasten met twee doelpunten het duel. Toch wist SC Woerden via goals van Hamza Hajji en Patrick van Zwienen de score nog wat draaglijk te maken.

Het bekervoetbal wordt zaterdag vervolgd met twee thuiswedstrijden, eerst tegen het Rotterdamse Zwarte Pijl en de week er op HOV/DJSCR, eveneens uit Rotterdam.

Foto’s: André van Egdom
Moussa Kalisse (l) was voor SC Woerden moeilijk van de bal te krijgen
kalisse

Onder: Rafik Laaouar aan de bal tegen SC Woerden
rafik