Logo Woerden Het laatste streekduel in de zondagcompetitie voor SC Woerden werd tegen Alphense Boys met een 1-1 gelijkspel afgesloten. Na de nederlaag van de Boys van…

vorige week leek de competitie beslist. Met nog zes wedstrijden en met een achterstand van vijf punten op het sterke Leonidas leek de club uit Alphen kansloos.

Niets bleek echter minder waar. In verband met de wedstrijd Ajax – Feyenoord speelde het Rotterdamse Leonidas al om 12.30 uur bij Olympia en kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In deze wetenschap verwacht je dan toch een fanatiek Alphense Boys dat voor de laatste kans vecht maar dat viel tegen. Vlak voor de thee constateerde de scheidsrechter in het Woerdense strafschopgebied een handsbal en mocht ex-SC Woerden-speler Stanley Mailoa een strafschop nemen. Keeper Lloyd Dielingen zat in de goede hoek, maar kon het tegendoelpunt niet voorkomen.

Na 55 minuten kon Aboubakr Ouaddouh de 1-1 op het scorebord schieten. In de resterende tijd had SC Woerden legio mogelijkheden om te scoren. Pogingen van o.a. Cvetkovic, Pengel, Hofwijks en A-junior José Valencia gingen net naast, net over of werden geblokt. Alphense Boys zette daar nauwelijks iets tegen over.

Foto’s: Henk Wit