Logo Voetbal 7De eerste competitiewedstrijd van SC Woerden liep uit op een grote teleurstelling. Op eigen veld gaf het tegen Bodegraven een 2-0 voorsprong weg. Door een doelpunt van Aimé v.d…

Bovenkamp kwam Woerden al binnen een minuut op voorsprong. De huisclub was direct de betere ploeg en toen Kees Jansen vanuit een strafschop (Jeffrey Buijt werd binnen de ‘zestien’ neergelegd) de 2-0 lit aantekenen, leek het een gelopen wedstrijd. Bodegraven kwam nauwelijks over de helft en won nauwelijks een persoonlijk duel. De thuisploeg kreeg legio mogelijkheden om de score naar minimaal 4-0 op te voeren, hetgeen echter niet lukte.

In de fase daarna ging het echter fout. Een persoonlijke fout van keeper Ramon Hoveling en een verlengde vrije trap van Bodegraven betekende ineens 2-2.

Na de rust was SC Woerden nog steeds de betere ploeg, maar speelde het in een te traag tempo. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg SC Woerden steeds meer kansen, die echter over, naast of voorlangs gingen. De ballen diee wel binnen de palen kwamen, werden een prooi voor de keeper van Bodegraven.

Bodegraven was enorm blij met het punt, terwijl het voor SC Woerden als een nederlaag voelde.