Logo SC Woerden Ook in de laatste competitie-wedstrijd van dit kalenderjaar leed SC Woerden een onnodige nederlaag. Bij laagvlieger OVV verloren de Woerdenaren in de slotfase met 3-2.

In Oostvoorne was de wedstrijd in de eerste helft gelijkwaardig. De Blauw-witten speelden een beheerst spelletje en kregen diverse mogelijkheden. De thuisploeg zette daar een hard schot tegen de paal tegenover. Doelpunten viel er echter niet zodat met gerust bij 0-0.

In de tweede helft begon SC Woerden uitstekend. Het was de dominerende ploeg en kwam na 55 minuten op voorsprong. Raoul Pengel zette de 0-1 op het scorebord. De bezoekers leken daarna door te drukken en speelden op dat moment een prima wedstrijd. Toch wist de thuisploeg na 65 minuten op gelijke hoogte te komen en daarna zelfs op voorsprong te komen.

In de 90e minuut kwam AC Woerden door een goal van verdediger Michel Vinken weer op gelijke hoogte en dacht de ploeg een belangrijk punt mee naar huis te nemen, maar die vlieger ging helaas niet op. In de toegevoegde tijd zag OVV echter hun kans schoon om toch nog de winnende achter doelman Vinken te krijgen.

Foto’s: OVV – Edith van Oudenaarden