Logo VEPHet tweede oefenduel van dit jaar leverde voor SC Woerden een 4-3 zege op. Op het eigen complex werd er gewonnen van 4e klasser EDO uit Utrecht, waar SC Woerden twee maal…

van een achterstand terugkwam.

Opvallend was het debuut van de A-junioren Jacinto Papilaja, Ingmar Rollof en Jeroen Plug. Het toch al jonge team liet vooral in de tweede helft zien wat het kan. Na goals van Bilal Aaloui en Hamza Hajji (2x) was de winnende treffer er een die kenmerkend is voor het huidige niveau van de Blauw-Witten. De aanval ging over meerdere schijven waarbij EDO volstrekt kansloos was. Via o.a. verdediger Vincent van Leeuwen, middenvelders Ingmar Rollof en Jordy Angenent én aanvaller Jeffrey Buijt kwam de bal bij spits Jeroen Plug, die de winnende treffer maakte.

Na afloop was er de tevredenheid bij de staf en supporters. Het duel was het aankijken zeker waard en de uitslag geeft vertrouwen voor de hervatting van de competitie die komende zaterdag weer van start gaat. SC Woerden ontvangt dan op eigen veld de buren uit en van Kamerik.