Logo Woerden Het standaardteam van SC Woerden is er ook in de derde wedstrijd na de feestdagenstop niet in geslaagd te winnen. Na het gelijke spel tegen SPV in Polsbroek…

en de nederlaag tegen Kamerik verloren de Blauw-witten van Zevenhoven.

Op het eigen kunstgras – het hoofdveld was vanwege de vorst afgekeurd, – begon SC Woerden met de van een schorsing teruggekeerde Aimé van de Bovenkamp, maar zonder de geblesseerden Bergsma, Gangemi en Van Zwienen. De thuisclub begon sterk, speelde goed voetbal en wist na twintig minuten het vijandelijk net te laten bollen: 1-0. Een uitgespeelde aanval werd door Jeffrey Buijt afgerond.

Kort daarna werd de thuisclub, na een overtreding op Bouharab die werd niet bestraft, een strafschop door de neus geboord.

In de fase tot de rust wist Zevenhoven de eerste de beste aanval af te ronden en kwam daarna zelfs op voorsprong. In de tweede helft kregen zowel SC Woerden als Zevenhoven kansen, die echter niet benut werden.

Achteraf was de conclusie dat SC Woerden “een zuur resultaat” had behaald. In de stand én in de strijd om de tweede periodetitel moet SC Woerden even een pas op de plaats maken.

Foto’s: Henk Wit