Logo WoerdenOp eigen veld heeft SC Woerden de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gespeeld. Tegenstander was derde klasser OSM ‘75, Omnisportvereniging Maarssenbroek.

De eerste helft ging gelijk op en in het laatste kwartier voor de theepauze kwamen de gasten op voorsprong, waarna Kees Jansen kort daarna de gelijkmaker scoorde.

In de rust werden er diverse spelers gewisseld en of het hierdoor kwam zal onduidelijk blijven, maar binnen tien minuten na de thee wisten de gasten uit Maarssenbroek de stand op 1-3 te brengen, de uiteindelijke eindstand. Blijkbaar “stond de ploeg nog niet goed” en kwam het te slap uit de kleedkamer.

In de resterende tijd kregen beide ploegen nog mogelijkheden om te scoren. Optisch was OSM de betere ploeg en was de meer ervaren ploeg de terechte winnaar. Morgen wacht alweer het tweede oefenduel. Op eigen veld speelt het om acht uur tegen de nieuw gevormde zaterdagploeg van Alphense Boys, dat afgelopen zaterdag met 8-0 werd afgedroogd door het Feyenoord O19 van Dirk Kuyt.