Logo SC Woerden Tegen degradatiekandidaat Laakkwartier heeft SC Woerden op eigen veld het inhaalduel gelijk gespeeld. Al binnen twee minuten na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter…

Van Loenen stonden de mannen van Roy Versluis al op een 1-0 voorsprong. Aanvoerder Ioannis Karafillakis werd keurig vrijgespeeld en scoorde op beheerste wijze de openingstreffer.

Laakkwartier leek even van de leg en stond op wankelen, maar de thuisclub vergat echter door te drukken en liet de Hagenezen, ondersteund door hun luidruchtige en leuke aanhang, in de wedstrijd te komen.

Na een tweetal gemiste Haagse kansen kreeg SC Woerden in de 38e minuut echter toch de deksel op de neus en werd het 1-1 gelijk. In het tweede deel van de wedstrijd had Laakkwartier puur op wilskracht het overwicht. SC Woerden kreeg nauwelijks kansen, terwijl de gasten een kwartier voor tijd op de paal kopte en in de laatste minuut, ondanks vermeend buitenspel, een enorme dot van een kans kregen om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Door vermoeidheid wist de spits van Laakkwartier het net echter niet te vinden en haalde de SC Woerden opgelucht adem.

Foto’s: Anno Visser