Logo SC WoerdenIn Den Haag heeft SC Woerden een verdiende overwinning behaald. Bij TAC ’90 werd het na een 0-0 ruststand uiteindelijk 0-1. De lange lijst van blessures kreeg zondagmorgen…

een vervolg. Nadat de keepers Lloyd Dielingen en Dennis Vinken moesten afhaken, werd  Ramon Hoveling, keeper van JO19-1, opgeroepen.

De bezoekers begonnen scherp en was vanaf het begin van het duel de bovenliggende partij. Het creƫren van kansen was echter een probleem. Dit gold ook voor de thuisploeg, die pas na veertig minuten een schotpoging waagde, die door Hoveling onschadelijk werd gemaakt. Ondertussen had SC Woerden ook wel wat mogelijkheden, maar echte kansen waren er niet.

Na de rust kwam SC Woerden beter voor de dag. Kansen waren er voor diverse Woerden-spelers maar de ene na de andere mogelijkheid werd onbenut. De tijd begon te dringen en toen na 75 minuten een Woerdense goal op advies van de grensrechter van TAC ten onrechte werd geannuleerd begon de spanning toe te nemen.

Tien minuten voor tijd werd het duel dan toch beslist. Het was verdediger Denny Berkouwer die een hoge bal enigszins gelukkig met het hoofd kon verzilveren. Nadat de uitstekend leidende arbiter Erkens voor het laatst had gefloten waren de meningen dat SC Woerden verdiend had gewonnen, unaniem.