Logo WoerdenMet een lentegevoel werd er door SC Woerden afgetrapt bij Zevenhoven dat vorig seizoen degradeerde uit de 3e klasse, Voor SC Woerden was het even afwachten of het ritme weer…

kon worden opgepakt na de wedstrijd van vorige week die maar 10 minuten duurde.

Zevenhoven koos er in de eerste helft duidelijk voor om het balbezit te laten aan de bezoekers. Echte kansen werden er niet gecreƫerd, daarvoor lag het tempo te laag en hield Zevenhoven de defensie goed dicht. Toch kreeg SC Woerden na een half uur de uitgelezen kans om op voorsprong te komen, maar de strafschop werd niet verzilverd en met 0-0 werd er gerust.

Na de rust begon SC Woerden goed. De thuisclub zakte nog steeds in en de Blauw-witten creƫerden ook meer gevaar. In de 60e minuut pakte Woerden daarom ook terecht de voorsprong. Jeffrey Buijt was de maker voor de 0-1. Op zoek naar meer treffers ging het mis. Wouter Groeneveld ontving zijn tweede gele kartonnetje en uit de vrije trap scoorde Zevenhoven de gelijkmaker.

Daarna kantelde de wedstrijd volledig. Zevenhoven ging vol voor de overwinning en leek dit ook te gaan halen door de 2-1, vlak voor tijd. Na deze fikse domper rechtte SC Woerden de rug en in blessuretijd maakte Jordy Angenent op schitterende wijze de 2-2.