Logo Voetbal 1 Onlangs werden op het trainingscomplex Zoudenbalch van FC Utrecht door de KNVB alle nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen getest. Naast een aantal andere…

amateurverenigingen werd ook SC Woerden gevraagd om 5- en 6-jarigen hieraan mee te laten doen. Doordat deze vraag laat gesteld werd en er maximaal vijf kinderen mee mochten, werden hiervoor alleen spelertjes uit de Talentjesgroep en JO9-6 spelers gevraagd.

De SC Woerden-talentjes Thijn en Luke, en JO9-6 spelers Lucas, Stein en Christian hebben een fantastische ochtend gehad, samen met ouders, broers, zusjes, opa en hun trainer Edwin Wouters. Lekker met veel plezier gevoetbald. Bovendien ook nog op de foto met Hans van Breukelen, technisch directeur KNVB en ooit de beste keeper van Nederland. Ook aanwezig was het voormalig hoofd jeugd opleidingen bij SC Woerden, Paul Voois, momenteel werkzaam bij de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Ook de media was in grote getale aanwezig, omdat op deze dag de eerste praktijkbijeenkomst was van de nieuwe wedstrijdvormen pupillen met daaromheen een uitgebreide PR-campagne.

Foto: PR
Thijn, Luke, Lucas, Stein en Christian met Hans
knvb