Logo Voetbal 10 In een even bizarre als teleurstellende uitwedstrijd heeft SC Woerden afgelopen zaterdag met 4-3 verloren bij Kamerik. Terwijl de bezoekers bij rust met 0-2 voor…

stonden en in de tweede helft tot tien minuten voor tijd de stand zelfs nog 0-3 was.

SC Woerden begon degelijk aan de wedstrijd en kwam via Jordy Angenent op 0-1 voorsprong. Kansen werden nauwelijks weggeven, al wist Kamerik via de sterke spits Jelle Das wel meermaals richting SC Woerdendoel op te stomen. Patrick van Zwienen bracht de 0-2 op het bord en met deze ruststand was er voor SC Woerden geen vuiltje aan de lentelucht.

In de tweede helft voetbalde Kamerik meer en meer op de helft van SC Woerden, maar opnieuw scoorde Patrick van Zwienen: 0-3.

In minuut 84 was het raak voor Kamerik en gelijk het signaal om gas te geven, terwijl bij SC Woerden de organisatie opeens ver te zoeken was. Het werd 2-3, zelfs 3-3 en gaf de scheidsrechter in de slotseconde ook nog een penalty voor een val over een door Kamerik gretig gezocht been. Het resulteerde in een tweede gele kaart, dus rood, voor Nado Gangemi en een benutte strafschop voor Kamerik. Direct daarna klonk het laatste fluitsignaal.

Foto’s: Anno Visser