Logo SC Woerden De wedstrijd zondagmiddag in eigen huis tegen CVV Zwervers bleek achteraf een ‘makkie’ voor SC Woerden. De Blauw-witten van scheidend trainer Roy Versluis wisten…

de driepunter zonder weinig moeite bij te schrijven. Binnen vijf minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Toen waren Antonio Cvetkovic en Michel Vinken al succesvol geweest, waarna CVV De Zwervers niets meer had in te brengen. Het was eerder te danken aan het toch wel zwakke optreden van de bezoekers uit Capelle, dan aan het vertoonde spel dat de thuisclub op de grasmat legde. Halverwege de eerste helft schoot Aboubakr Ouaddouh de stand op 3-0.

Na de thee kreeg SC Woerden talloze kansen om zelfs de dubbele cijfers te halen. De thuisploeg ging echter wat te slordig met de vele mogelijkheden om. Het aantal kansen die om zeep werden geholpen, waren niet meer op een hand te tellen. Daarbij zijn de mogelijkheden om tot een kans te komen niet eens geteld.

Na een uur pegelde Mervelinho Olijfveld het ronde speeltuig tegen de touwen. Vijf minuten voor tijd deed CVV Zwervers eindelijk wat terug met een fraaie goal, waarna Jamal Hofwijks de 5-1 einduitslag op het scorebord zette.

Foto’s: Anno Visser