Logo SC WoerdenSC Woerden begon het duel in Capelle aan de IJssel goed en stond na zes minuten al met 0-1 voor. Een mooie aanval werd door Mervalinio Olijfveld heel keurig afgerond. In de fase…

daarna moesten de bezoekers de stand verdubbelen, maar stond het vizier niet scherp genoeg. De thuisploeg was niet gevaarlijk, het enige goede schot werd prima gepareerd door de debuterende keeper Dennis Vinken. Toch kwam de thuisclub na 22 minuten op gelijke hoogte via een vrije trap en kort daarna kreeg Zwervers dé kans op 2-1, maar de doelpoging ging over.

De tweede helft begon duidelijk in het voordeel van de thuisploeg. SC Woerden moest terug en kwam na een slecht verwerkte corner op achterstand: 2-1. Kennelijk werden de blauw-witten daarna wakker. Het tempo ging omhoog en het was de Woerdense aanvaller Karafillakis die de 2-2 in de 90e minuut op het scorebord zette. Hij liep dwars door het midden en scoorde beheerst. Na deze goal ging SC Woerden op zoek naar de winnende goal. De scheidsrechter haalde echter de angel uit de wedstrijd. Aanvaller Michael Amoafa van SC Woerden kreeg zijn tweede gele kartonnetje en mocht het veld daardoor eerder verlaten.