Logo WoerdenOf het vermoeidheid was is niet helemaal duidelijk, maar het oefenduel van SC Woerden tegen Maarssen was van een behoorlijk ander niveau dan de wedstrijd van afgelopen donderdag…

tegen Excelsior. Ten opzichte van het Rotterdamse duel had de technische staf wat andere spelers geselecteerd en was het weer een beetje wennen. Zo maakte jeugdkeeper Olaf Coljé in de eerste helft zijn debuut en keepte Ramon Hoveling de tweede helft. Verder was er de rentree van Martijn de Lange, die een aantal jaren geleden nog speler van zondag-selectie was.

Bij rust keek SC Woerden tegen 0-2 achterstand aan die in de tweede bedrijf, ondanks diverse kansen voor de bezoekers, niet verder opliep.

De komende week is de focus gelegd op het oefenduel tegen zustervereniging VEP dat komende zondag op eigen veld (aftrap twee uur) gespeeld wordt. Het belooft een interessante wedstrijd te worden. Bij VEP speelt ex-Woerden-speler Daan Walgreen en is Reinier van der Leij trainer. Hij speelde in het verleden bij de blauwwitten en is (hoofd)trainer van SC Woerden geweest.