Logo WoerdenNa de eerste verliespartij van vorige week stond voor SC Woerden afgelopen zaterdag de zware wedstrijd tegen lijstaanvoerder NSV ’46 op het programma. Beide teams waren aan…

elkaar gewaagd het eerste half uur. Zoekend naar kansen om te scoren, maar tot echt grote mogelijkheden kwam het niet. Het duurde tot de 40e minuut voordat het eerste doelpunt viel. Een vrije trap van Jordy Angenent belandde op de lat en Miguel Cubero van Coevorden liet de 0-1 aantekenen. De middenvelder moest dit wel bekopen met een blessure.Vlak voor rust werd het nog mooier: Kees Jansen schoot van dichtbij de 0-2 tegen de touwen.

Na de thee moest NSV meer vooruit gaan voetballen en SC Woerden kon achterover leunen. De thuisclub oogde wel iets sterker, maar de bezoekers bleven gevaarlijk. Op het moment dat NSV meer ging aanzetten schoot Victor Schultz de 0-3 binnen.

Met een half uur spelen leek de wedstrijd beslist. SC Woerden kreeg nog kansen om de score verder uit te breiden, maar hielpen de Noordenaren tien minuten voor tijd terug in de wedstrijd. Bij een verdedigende actie schoot Jeike Bergsma de bal ongelukkig achter keeper Ramon Hoveling in eigen doel. NSV geeft drong dan nog wel aan, maar scoorden niet meer.