Logo SC WoerdenNa eerder dit seizoen Ajax te hebben verslagen, waren het dit keer de 1e klasse Feyenoord-amateurs, die zaterdag het onderspit moesten delven tegen SC Woerden. Een mooie afsluiting van…

de winterstop.

Feyenoord, onder leiding van ex-SC Woerden-trainer Cesco Agterberg begon de wedstrijd fanatiek en in een hoog tempo. SC Woerden overleefde die fase en kwam daarna steeds beter in de wedstrijd. Kansen waren er voor beide ploegen, maar de meesten waren toch voor de thuisploeg. Halverwege de eerste helft kwam SC Woerden op een voorsprong door verdediger Michel Vinken, die van dichtbij koppend de 1-0 liet aantekenen. Het vertrouwen groeide en SC Woerden begon steeds beter te spelen.

In het tweede bedrijf werd de score verder opgevoerd tot 3-0. Doelpuntenmakers waren Antonio Cvetkovic (begin tweede helft) en Raoul Pengel (einde wedstrijd) Achteraf was de conclusie duidelijk: SC Woerden had als team een prima wedstrijd gespeeld. De ploeg mag nog even genieten van deze overwinning maar daarna is het vizier gericht op de hervatting van de competitie. Op eigen veld ontvangen de Blauw-witten zondag het Haagse Laakkwartier.