Logo Woerden De laatste wedstrijd voor de winterstop speelde SC Woerden de topper tegen Aarlanderveen. De eerste helft liet met het hoge tempo goed zien dat beide ploegen…

niet voor niks bovenin meedraaien. Met veel balbezit probeerde Aarlanderveen door de defensie van SC Woerden heen te komen, maar het was de thuisclub die mogelijkheden kreeg om de score te openen. De jonge ploeg werd vooral gevaarlijk via de buitenkanten en dat leverde voor onder andere Hamza Hajji, Kees Jansen en Patrick van Zwienen mogelijkheden op om te scoren, maar zonder resultaat. Omdat ook SC Woerden geen doelpunt toeliet was de ruststand 0-0.

Na rust werd Aarlanderveen sterker en kwam SC Woerden op achterstand. De spits van Aarlanderveen schoot in de ‘zestien’ op doel en liet Ramon Hoveling kansloos.

SC Woerden bleef echter in de wedstrijd en de ploeg zette in de 86e minuut de 1-1 op het bord: Jeffrey Buijt scoorde op aangeven van Roman Getrouw. Een mooie beloning en ineens is alles weer mogelijk. En dat blijkt, want bij het sluiten van de markt valt de bal plots voor de voeten van Jeffrey Buijt die zijn tweede goal binnen tikt. Aarlanderveen lijkt in de slotseconde nog de gelijkmaker te maken, maar die werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Foto’s: Anno Visser