SCH blijft het maar goed doen. Afgelopen zaterdag zetten de ongeslagen geel-zwarten van Renato Dijksterhuis het bezoekende Zevenhoven via een klinkende en overduidelijke 4-0 overwinning op een nog grotere achterstand op de competitieladder.

De thuisclub liet zaterdagmiddag weer eens zien hoeveel klasse ze in huis heeft. Het ging echter niet zo gemakkelijk als de uitslag doet vermoeden. De Harmelense oefenmeester was overigens ook goed te spreken over de spelopvatting en de weerstand van de geelhemden uit Zevenhoven.

Nog voor de thee namen de Harmelenaren een verdiende voorsprong via een discutabele strafschop. Joey van Bemmel trok zich van die hele discussie niets aan en wist het vervroegde sinterklaascadeautje feilloos en dankbaar uit te pakken.

In de tweede helft schoten Kjell van den Bosch, Hugo Peters en Dirk Jan Wit de voorsprong naar grotere waarden voor de thuisploeg. Omdat ‘concurrent’ Alphense Boys het minimale onderspit moest delven tegen Zwammerdam, kunnen de Harmelanaren komende zaterdag de eerste periodetitel binnenslepen bij . . . Alphense Boys.

Foto’s: Herman Bouma