Logo SCH44 Na een onwennige beginfase, werd het spel van SCH met de minuut beter. Echter bij de eindpass ging het steeds fout. Daarom besloot Oussama Lahri om zijn geluk te…

beproeven. Met succes: de bal verdween achter de Hooglanderveense keeper. Vervolgens was het wachten op de 2-0. Maar de fut was wat uit de ploeg van Van der Kooij. Vlak voor rust kreeg een speler van Hooglanderveen een rode kaart. De kleedkamer werd opgezocht met een 0-1 voorsprong en de wetenschap dat er na rust tegen tien man zou worden verder gespeeld.

De sportieve wedstrijd werd echter gehinderd door het circa dertig keer fluiten voor een meestal onbegrijpelijke vrije trap. De overigens onpartijdige scheids had daarmee een onbedoelde hoofdrol waardoor SCH zich nogal eens uit het spel liet halen. Na de pauze kwam Hooglanderveen uit een scrimmage op 1-1. Toch duurde het tot de 84e minuut dat Ivo Roest een mooie combinatie maakte met Sjoerd Vlasman, waardoor Mitch Maas alweer zijn negende van het seizoen kon binnen tikken.

Het was het nog billen knijpen bij twee alles of niets vrije trappen van de strijdbare Hooglanderveners. Echter na zeven minuten (!) toegevoegde tijd vond de scheidsrechter het welletjes.

Foto’s: Website SCH’44