Logo SCH44 In Harmelen werd zondag de topper gevoetbald tussen SCH’44 en AGB uit Amsterdam. Na het eerste fluitsignaal was het vooral aftasten van beide kanten.

Pas na een half kreeg SCH een redelijke kans op een voorsprong. Sander Tervoort en Ivo Roest slalomden gezamenlijk door de verdediging van AGB maar het leverde uiteindelijk niets op. Na dit half uur ging AGB gas geven. De Harmelenaren werden constant onder druk gezet en leverde op deze manier vrij snel de bal weer in. Dit leverde voor rust niets op waardoor er met 0-0 werd gerust.

De tweede helft hield SCH kranig stand tot aan de 60e minuut. Toen kwam een voorzet vanaf de rechterkant en die werd cross ingekopt waardoor AGB op voorsprong kwam. Een ontlading volgde en het gaf de Amsterdammers vleugels. Nog geen tien minuten later schoot AGB haar verdiende tweede erin. Het geloof zakte weg bij de geel-zwarten waardoor er steeds meer ruimte ontstond. Bij de Amsterdammers lukte alles en zij konden hierdoor uitlopen naar een verdiende 0-4 overwinning.

Foto’s: Marco Vos
20161127 SCH44 AGB foto Marco Vos 2
20161127 SCH44 AGB foto Marco Vos 4