Logo SCH44SCH’44 was vastberaden om drie punten uit Badhoevedorp mee naar Harmelen te nemen en begon meteen goed met een snelle treffer van Raoul Pengel. Helaas was SCH in de verdediging…

niet zo meedogenloos, dit resulteerde binnen een kwartier in de gelijkmaker. SCH had meer balbezit, maar het team van Pancratius werkte ook hard. Toch kwam SCH vlak voor rust op voorsprong dankzij een vrije trap van Erwin v.d. Klis.

In de tweede helft had SCH meer balbezit en Pancratius had niet zoveel in te brengen. De verdiende 1-3 was dan ook een feit. Echter, de scheids dacht daar, na ruggespraak met de grensrechter van Pancratius, anders over na een uitstekend uitgespeelde goal van Mitch Maas.

SCH kreeg daarna nog wel wat kansen op de 1-3, maar toen in de 72ste minuut de 2-2 viel uit een eigen doelpunt, kantelde de wedstrijd en wist Pancratius wat later zelfs de 3-2 te scoren.

De 3-3 van Tom van de Linden uit een vrije trap gaf weer hoop. SCH ging in de laatste minuten op jacht naar het winnende doelpunt. Dat liep anders af, want Pancratius liet haar tanden nog even zien en tekende voor de 4-3.