Logo SCH44 ‘De vlag kan uit: een mooier affiche kun je niet hebben, wel makkelijker!’ Dat kopte de website van SC Harmelen na het bekend worden van de komende wedstrijden om de KNVB-Beker.

De vreugde werd nog ietsjes groter bij Geel-Zwart, toen bleek dat er voor de Harmelenaren ook nog eens twee thuispotjes uit de hoge hoed werden getoverd. 

Op zondag 31 juli start de selectie van SCH’44, onder leiding van René van der Kooij, Cees Gerritsen en Willem Minnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en spelen ze op dinsdag 9 augustus thuis tegen FC Driebergen en op zondag 14 augustus uit tegen het Zeister Saestum twee oefenduels.

Op 18 augustus gaat de selectie op trainingskamp in Arnhem en spelen diezelfde avond een oefenwedstrijd tegen het Doorwerthse DUNO. Zaterdagmiddag vertrekt men weer richting Harmelen waarna de selectie topfit en tot de tanden bewapend tegen SC Woerden in Woerden aan het eerste bekerwedstrijd zullen beginnen. Daarna volgen op woensdag 14 augustus de thuisconfrontatie tegen vv Montfoort en op zaterdagmiddag 27 augustus het duel op sportpark Bijleveld tegen het Woerdense Sportlust’46.

Foto: PR
29 Vlag SCH