SCH ‘44 is continu in beweging en dat is lastig inschatten voor de tegenstanders. Toch waren de Harmelense bezoekers net nog te vaak slordig in de eindfase. De geel-zwarte formatie kwam in het eerste bedrijf niet tot scoren en gaven Hooglanderveen nog te veel hoop. Tot aan rust bleef het 0-0.
Doordat SCH veel meer balbezit had lag het voor de hand dat het moest toeslaan in de tweede helft, Hooglanderveen moest er veel energie in stoppen om SCH te verdedigen. Toen Oussama Lahri versnelde vanaf de middenlijn bekroonde hij zijn solo met een lage knal in de hoek: 0-1.

SCH ging op zoek naar de 0-2. Niet veel later had Kristiaan van Vliet een een-tweetje met Raoul Pengel, diesnel doorspeelde naar Dennis de Bree, die de bal perfect inschoot. Ook na deze 0-2 wist SCH-keeper Mansveld te voorkomen dat de thuisploeg een kans kreeg. Aan de andere kant teisterde de een na de andere aanval de verdediging van Hooglanderveen. De 0-3 van invaller Dirk-Jan Wit uit een vrije trap was wonderschoon, terwijl de 0-4 van Dion de Lange er ook mocht zijn. SCH is nu opgeschoven naar de tweede plaats ten koste van het Utrechtse Kampong.

SCH blijft dominant voetballen

Foto’s: SCH ‘44