Logo SCH44 SCH begon goed aan de wedstrijd tegen Nieuw Utrecht, de nummer vijf en speelde de eerste tien minuten sterk, maar daarna werd het behoorlijk minder.

Vooral bij balbezit speelde de thuisclub zijn minste wedstrijd van het seizoen. Het was dan ook een grote meevaller dat vlak voor de rust Mitch Maas een rebound op een schot van Oussama Lahri binnenschoot.

Wie dacht dat deze voorsprong rust en overwicht zou opleveren kwam bedrogen uit. SCH bleef het zoeken in verkeerde en te moeilijke oplossingen aan de bal. Hierdoor werd te vaak balverlies geleden tegen een tegenstander die steeds met veel mensen voorin was.

Wederom dom balverlies was de inleiding tot een zeer snelle uitbraak, waardoor Nieuw Utrecht op het randje van buitenspel de gelijkmaker liet noteren. Hierna stroopte SCH de mouwen op en kreeg Nieuw Utrecht geen kansen meer, terwijl Geel-Zwart de grip weer een beetje terugkreeg.

Het keerpunt kwam toen de goed ingevallen Aubrey Hoogdorp vlak voor tijd, na sterk doorgaan van Oussama, de winnende treffer wist te maken. Een meevaller na de diverse tegenvallers eerder dit seizoen Aangezien Kampong, Soest en NVC ook wisten te winnen is er sprake van een onveranderde top vier.

Foto’s: Anno Visser