Logo SCH44 SCH had direct vanaf de aftrap veelvuldig balbezit, maar Weesp probeerde SCH toch te verrassen. Weesp slaagde daar in de beginfase van de wedstrijd enkele keren heel…

goed in, reeds in de zesde minuut leverde dit meteen een doelpunt op.

Na een mislukte kans in de 18e minuut voerde SCH het tempo op en kreeg het meer kansen. Dit resulteerde uiteindelijk in twee goals kort na elkaar. Mitch Maas maakte de gelijkmaker door de 1-1 binnen te koppen na een voorzet van Steve Blokland. Direct erna schoot Raoul Pengel na voorbereidend werk van Erwin van der Klis SCH op voorsprong. 

De tweede helft was nog maar net gestart toen Steve Blokland de aanval opende maar helaas ging de bal over. Daarna kreeg Weesp iets meer vat op het spel en leek SCH minder dominant.

Trainer Van der Kooij wisselde drie spelers en door de inbreng van verse krachten trokken de geel-zwarten de wedstrijd weer naar zich toe. Raoul Pengel liet zijn tweede goal van de dag noteren, goed voor 1-3. Even later stopte keeper Mansveld vakkundig een hard schot op het doel en maakte Mitch Maas aan alle twijfels een eind door de vierde goal voor SCH te scoren.

Foto: SCH ‘44
Erwin van der Klis schiet SCH op voorsprong
sch