Logo SCH44 Wervelend was de show die de voetballers van SCH’44 zondag in de eerste helft weggaven in Harmelen tegen Kampong uit Utrecht. Spelend op balbezit met snelle…

balcombinaties werd Kampong vanaf het begin onder druk gezet en aan alle kanten afgetroefd. Echter na een kwartier was het Kampong dat op voorsprong kwam. Een verre pass vanaf de rechterkant werd knap ingekopt. SCH liet zich niet van de wijs brengen.

In de 25e minuut gaf Sander Tervoort een prachtige pass op Joey van Bemmel. De keeper van Kampong kwam uit zijn doel en dwong van Bemmel naar buiten toe. Maar Van Bemmel zou Van Bemmel niet zijn door vanuit een onmogelijke positie de bal over de doelman heen te krullen zo het doel in. En of dat niet genoeg was, vijf minuten later was het Erwin van der Klis die met een pass op maat Hugo Peters bediende. Peters bedacht zich geen moment en schoot de bal loeihard vanuit de lucht de touwen in.

SCH bleef ook in de tweede helft de betere. Kampong ging met nog tien minuten te spelen opportunistischer voetballen. En wat SCH de hele tweede helft niet lukte presteerde Kampong wel, een doelpunt maken: 2-2 en eindstand.

Foto’s: Marco Vos