Logo SCH44FC Abcoude en SCH’44 zijn geen onbekenden van elkaar en kwamen elkaar ook dit jaar weer tegen. SCH had in het begin iets meer balbezit, maar verloor vaak de bal aan de fel…

strijdende, maar sportieve Abcoudenaren. Onverwachts kwam SCH aan de leiding door een doelpunt van Mitch Maas. Daarna ging SCH wat makkelijker spelen en juist toen ging het even mis.

Na een kwartier ging het verdedigend niet goed bij de 1-1 en drie minuten later wist SCH een voorzet niet goed weg te werken en stond het ineens met 2-1 achter. Giovanni Nicolaas schoot echter een tel later de gelijkmaker op het bord. Omdat even daarna Nicolaas werd gevloerd binnen de ‘zestien’, kreeg SCH een strafschop, binnengeschoten door Erwin v.d. Klis. Daarna gaf de ploeg verdedigend niks meer weg.

SCH ging in de tweede helft beter van start. Het hoogtepunt van de wedstrijd was de 4-2. Daar tekende Pengel voor na een prachtig samenspel van Lahri en De Bree.

Door onoplettendheid van SCH konden de gastheren de 3-4 op het scorebord zetten. Even later lette Abcou- de ook niet op en daar profiteerde Pengel twee keer van en scoorde de 3-5 en de 3-6, tevens de eindstand.