Linschoten was afgelopen zaterdag dichtbij een stunt tegen SCH ’44 in Harmelen. Gesteund door een vroege treffer van Joey van Bemmel leek SCH zich op te gaan maken voor een middag vol doelpunten. Maar Linschoten rechtte zijn rug, en begon steeds meer duels te winnen. Beide teams streden voor elke meter, maar tot scoren kwam het niet meer voor rust.

Na de pauze was het spelbeeld gelijk. SCH en Linschoten deden niet veel voor elkaar onder en aan beide kanten waren er  mogelijkheden. De in grote getale meegereisde supporters dachten in de 64ste minuut dat Linschoten eindelijk zijn beloning kreeg voor het getoonde spel, maar dat zat er niet in. 

In de slotfase nam Linschoten meer risico om toch nog een puntje te pakken en de aanvallen richting het SCH-doel volgden elkaar in rap tempo op maar de  Harmelense doelman wist daar wel raad mee. SCH dacht de wedstrijd gewonnen te hebben, maar de arbiter constateerde buitenspel. Het werd daardoor nog een paar minuten alle hens aan dek voor beide ploegen, maar de beloning voor Linschoten bleef uit.