Na twaalf ongeslagen wedstrijden en met nog twee wedstrijden te gaan, gaat SCH de nacompetitie in. Een unicum voor de Harmelense club en een mooie afsluiting van het zondagvoetbal.

Door de slechte staat van het hoofdveld werd er voor de wedstrijd tegen Abcoude uitgeweken naar het kunstgras. De thuisclub begon sterk en speelde verzorgd voetbal. Door het goede combinatiespel van SCH’44 was Abcoude niet in staat om ook maar ergens in het veld druk te geven.

De 1-0 voorsprong was er al snel door een doelpunt van De Bree. Abcoude kon geen enkele vuist maken. Vlak voor rust zette Bosma zijn oud-trainer en toekomstig oefenmeester Mitch Maas alleen voor de keeper: de 2-0 was een feit.

In de tweede helft had Mitch Maas de wedstrijd meteen op slot kunnen gooien. Hij passeerde de keeper, maar wist niet te scoren, omdat een Abcoudenaar de bal uit het doel kon “keepen”. SCH kon even later niet voorkomen dat Abcoude terugkwam op 2-1. Na de door Steve Blokland gemaakte 3-1 was het gedaan met Abcoude. Ondanks hun verlies kreeg SCH complimenten van de tegenstander over het spel van het team.

Foto’s: SCH ‘44