Logo SCH44 De voetballers van SCH’44 uit Harmelen startten zondag na de winterstop in en tegen Hooglanderveen. Wat begon SCH scherp aan de wedstrijd. Het positiespel…

was zeer goed verzorgd, maar vooral als Hooglanderveen de bal wel een keer in zijn bezit had, had SCH zeer snel de bal weer terug. Als je zo goed speelt met en zonder bal dan moet dat beloond worden. Uiteindelijk ging SCH met 0-0 rusten.

De tweede helft nog steeds wel een iets sterker SCH maar ineens was daar een counter die ervoor zorgde dat SCH ook nog eens met 1-0 achter kwam. Maar de moraal bleef hoog, SCH trok de wedstrijd weer wat meer naar zich toe en werd weer wat dreigender. Als je zo vaak op de helft van de tegenstander speelt krijg je ook veel corners en vrije trappen.

Het was fijn dat SCH nu wel wist te scoren uit een corner. Thijs Griffioen kwam voor zijn man en knikte de 1-1 binnen. Daarvoor had onze spits Mitch Maas al een keer op de paal gekopt. Dat diezelfde Maas nu de 1-2 met zijn hoofd binnen knikte was vooral mooi voor hem en voor heel SCH. Daarna kwam de voorsprong niet meer in gevaar.

Foto: PR
Mitch Maas wordt gefeliciteerd met de ‘winnende’
05 sch