Logo SCH 44Het begin van de wedstrijd tegen Elinkwijk was misschien nog wel het meest lastige stuk van de wedstrijd. Toch werd Elinkwijk niet echt gevaarlijk, het balbezit van SCH…

en de daarbij behorende dreiging nam toe. Pechvogel Giovanni Nicolaas wist oog in oog met de sterke keeper van Elinkwijk tot drie keer toe niet te scoren. Een mooie kans voor Mitch Maas vlak voor de keeper mislukte doordat een opmerking van een Elinkwijker aanleiding was voor de referee om direct af te fluiten en rood te geven. Even later sloeg Mitch Maas toch doeltreffend toe met 1-0. Daarna kwamen er nog kansen voor 2-0, echter het bleef bij 1-0.

De tweede helft was om tactische redenen iets minder leuk om naar te kijken. SCH kwam iets stroever uit de kleedkamer en begon pas te swingen toen de 2-0 werd gemaakt. Even daarvoor moest de Elinkwijk-keeper met een vervelende blessure het veld verlaten. Dat de reservekeeper koud het veld in moest was niet makkelijk, hij deed dat naar behoren al ging hij bij de 2-0 van Giovanni wel in de fout. Daarna wist alleen de ingevallen Raoul Pengel de 3-0 nog aan te tekenen.