Logo SCH44 SCH’44 voetbalde zondag in Harmelen tegen DCG uit Amsterdam. De start van SCH was behoorlijk en er waren twee redelijke kansen. De grootste kans kwam halverwege…

de eerste helft, centrale verdediger Kristiaan van Vliet begon aan een rush die alleen beëindigd kon worden door hem in de 16 meter omver te halen. Penalty. Ivo Roest ging erachter staan, want Ivo mist nooit. De prima spelende keeper van DCG stopte de pingel maar die moest worden over genomen. Ivo’s tweede kans spatte uiteen op de lat, de rebound van Mitch Maas was te zacht. Ondanks een groter overwicht ging SCH, net als vorige week, met 0-0 rusten.

In de tweede helft startte SCH prima. Helaas lukte net als vorige week de één tegen één situatie weer niet. Naar mate de wedstrijd vorderde, wist SCH de druk wel op te voeren. Daar kwamen redelijk grote kansen uit. Maar het duurde tot de 90e minuut voordat de 1-0 viel. Sander Tervoort gaf een vrije trap bij de tweede paal op Mitch Maas. Tussen 20 benen door wist hij beheerst vanuit de lucht de bal binnen te schuiven: 1-0. De resterende vijf minuten blessuretijd leverde niet zoveel meer op waardoor wederom de winst binnen was.