Logo SCH44Na het onverdiende verlies tegen NVC, waar SCH veel complimenten kreeg voor het vertoonde spel maar wel met 0 punten achterbleef, werd er afgelopen zondag opnieuw verloren.

Elinkwijk was opnieuw te sterk voor de Geelzwarten.

In het eerste kwartier was het aftasten, maar hoe langer de wedstrijd vorderde des te beter werd SCH. De combinaties gingen gemakkelijker dan bij de Utrechtse thuisclub. Elinkwijker Okan Oszelik bewees echter zijn klasse door uit een onmogelijke hoek onverwachts de 1-0 te maken. Daarna gingen de bezoekers nog harder op zoek naar de gelijkmaker. Goalie Willemsen van Elinkwijk wist een drietal reddingen te verrichten, waardoor SCH niet tot scoren kwam. Ook de paal stond in de weg bij een goed schot van Dion de Langen.

De spirit in de kleedkamer was er wel in de rust. Net als vorige week zou SCH gaan jagen op de gelijkmaker. Echter na drie minuten konden de plannen de koelkast in. Geen scherpte achterin zorgde voor een domme penalty en counter tegen. Met de 3-0 was de wedstrijd gespeeld. SCH bleef leuk voetballen, maar toch wist een levensgevaarlijke Oszelik er nog twee te scoren. Een 5-0 nederlaag was het gevolg.