Logo SCH1 SO Soest liet SCH afgelopen zondag het spel maken, iets waar de Geel-Zwarten dit seizoen geen enkel probleem mee hebben, maar het pakte dit keer heel anders uit.

De wedstrijd was een paar minuten oud toen een speler van Soest van ruim 25 meter op het doel schoot. De bal plofte pardoes achter de wegglippende SCH-goalie. 0-1.

De Harmelenaren maakten teveel fouten om het Soest lastig te maken. Uit wederom een Harmelense fout kwam na een snelle knappe omschakeling van Soest ook de 0-2. SCH begon nu wel meer te drukken, kreeg zeven corners en gaf wat speldenprikjes, echter het was niet voldoende. Soest had ook zomaar er nog een goal bij kunnen schieten (bal op de paal).

De tweede helft een gretiger SCH, bijna alle duels werden nu gewonnen en het eenrichtingsverkeer was een feit. Nadat er op het middenveld wederom balverlies werd geleden stond de 0-3 op het bord.

Nog meer speelde SCH naar voren. Vooral na de 1-3 uit een strafschop, kwam het geloof weer terug. Met nog ruim 25 minuten te spelen werd de omsingeling hechter. De grootste kans was van Hugo Peters. De invaller ging alleen op de keeper af, maar kreeg het speeltuig er net niet langs. En ook de kopbal van Mitch Maas viel net niet goed.

Foto’s: Website SCH
sch
sch1