Logo SCH44 In het eerste half uur was de thuisploeg, het Amsterdamse DWS gevaarlijk, vooral achterin had men moeite met de aanvallers van Door Wilskracht Sterk. SCH’44 kon…

er alleen een afgekeurd doelpunt van Mitch Maas tegenover stellen.

Ondanks het gemis van vijf spelers stond er nog steeds een prima team op het veld en na een half uur spelen verbeterde het spel van de Geel-Zwarten. Het team kreeg overwicht en drukte DWS terug op eigen helft wat uiteindelijk resulteerde in een schitterende goal van Oussama Lahri.

In de tweede helft hetzelfde beeld, hoewel keeper Mansveld zijn club redde toen een DWS-speler op drie meter hard inschoot. Daarna kreeg SCH veel kansen maar de grootste kans werd de bezoekers ontnomen, omdat de – verder prima fluitende – scheidsrechter niet floot voor een door DWS gemaakte overtreding.

Het hardwerkende DWS kreeg steeds meer hoop en uit het niets sloegen de sympathieke Amsterdammers op fraaie wijze toe. Even later zag een speler van DWS de SCH-goalie ver voor het doel staan en krulde de bal op 35 meter van de goal net onder de lat. SCH probeerde langszij te komen, echter het spel werd er niet verzorgder op. In de 94e minuut wisten de Amsterdammers met een counter nog de 3-1 te maken.

Foto: SCH β€˜44
Oussama Lahri scoort na prachtige actie de 1-1
sch