Logo SCH44 De voetbalwedstrijd tussen SCH’44 en ZSGOWMS uit Amsterdam was zondag in Harmelen amper begonnen en SCH liet meteen zien wat de bedoeling was. Volop de…

druk erop en proberen zo snel mogelijk te scoren. SCH verdiende de voorsprong en die kwam er ook.  Na twintig minuten spelen stuurde Mitch Maas vanaf het middenveld op rechts Nathan Spaan weg. Nathan op volle snelheid richting de achterlijn waarna hij rond de zestien de bal aflegde op de meegekomen Mitch die overtuigend in schoot.

Na een half uur spelen kreeg ZSGOWMS eindelijk wat grip op de wedstrijd. SCH kreeg het moeilijk maar wist tot aan de rust de voorsprong te behouden. Pas in de tweede helft lukte het ZSGOWMS langszij te komen. Een schot op het doel vanuit buitenspelpositie wist Nick Mansveld eerst nog te toucheren maar met een sliding ging de bal er alsnog in. Ondanks de speldenprikken van de Amsterdammers kreeg SCH wat het verdiende. Nathan Spaan wist via een strakke pass Ivo Roest te bereiken die knap weg draaide tussen keeper en verdediger en koelbloedig de 2-1 in tikte. Het was het nog even billen knijpen maar de weer uitstekend keepende Nick Mansveld wist alles te pareren.

Foto’s: Marion van Osnabrugge