Bij de laatste competitiewedstrijd op zondag was het nog erg zoeken voor de mannen van trainer Van der Kooij. Misschien ook wel omdat er de nodige wisselingen waren in de formatie.

Naarmate de wedstrijd tegen het Amsterdamse DWS vorderde, werd het overwicht steeds groter. Na een dik kwartier werd een schitterende aanval via Raoul Pengel en Mitch Maas knap binnen geschoten door Dennis de Bree. Daarna volgden nog diverse mogelijkheden om de score op te voeren, maar het bleef tot aan de rust bij die ene goal.

In de tweede helft maakte de bij SCH’44 vertrekkende Mitch Maas zijn zeventiende treffer van het seizoen. Vervolgens miste DWS een penalty, maar diezelfde speler schoot even later wel de 2-1 tegen de touwen. In de 75e minuut deponeerde Raoul Pengel zijn achttiende treffer van het seizoen in het netje en was de strijd gestreden.

Alle overige doelstellingen werden deze middag eveneens behaald. Periodekampioen, liefst vier punten voorsprong, veertien keer ongeslagen en over twee wedstrijden de beste zijn van alle teams.

Komende zondag willen de Harmelenaren proberen van en in Hillegom te winnen, zodat mogelijk daarna de kraker tegen Kampong nog volgt, mits de Utrechters natuurlijk ook winnen.

Foto’s: SCH’44