Het niveauverschil was erg groot tussen SCH’44 en FC Weesp. In de eerste ontmoeting in Weesp wist SCH pas in het laatste kwartier toe te slaan, nu op eigen veld was de strijd in het eerste kwartier al beslist door de 1-0 van Van der Linden. Daarna bleef SCH doordrukken waardoor het balbezit van FC Weesp steeds van erg korte duur was.

Binnen dertien minuten volgden een doelpunt van Lahri en Pengel, aangegeven door Mitch Maas. Het klasseverschil was te groot, FC Weesp wist over de hele wedstrijd twee keer op het doel te schieten. De tweede helft gaf een zelfde beeld. SCH had de bal, controleerde de wedstrijd en uiteindelijk kon het alleen ontevreden zijn dat de teller uiteindelijk maar bleef steken bij 5-0. De Lange scoorde de rebound van de gemiste penalty van Mitch Maas en Pengel wist op prima wijze de 5-0 te scoren door de keeper te passeren.

Komende zondag speelt SCH op Sportpark Bijleveld tegen SO Soest, een voor SCH meer dan lastige tegenstander. Mochten de Harmelenaren winnen, dan worden de Soestenaren op de ranglijst gepasseerd. Het belooft weer interessant te worden.

Foto’s: SCH’44